Ekipo Kinološkega društva Šentjur sestavljajo naši inštruktorji in strokovni delavci ter seveda člani in tekmovalci. Vsi skupaj si želimo vzpostaviti sožitje med vodniki in psi  ter okolico v kateri živimo. Z dobrim vzgledom si prizadevamo dvigniti splošno kinološko kulturo v naših krajih ter ljudi/sokrajane seznaniti z našim delom,  kinologijo na splošno ter različnimi  možnostmi kreativnega preživljanja prostega časa s štirinožnimi prijatelji. Zato sodelujemo na različnih prireditvah, tekmovanjih, pa tudi starejše večkrat obiščemo v Domu za starostnike v Šmarju pri Jelšah.

 

Na obiske pri starejših se vedno z veseljem odpravimo. Stalni ekipi predstavjeni spodaj pa se, kadar jim dopušča čas, pridružijo tudi naši ostali člani.

Sašo Cvek z nemško ovčarko Ambro ter Gašper Cvek

kuzki_3699

 

 

                   Stanka Šelekar  z nemškima ovčarkama  Seno in Zaro

kuzki_3691

 

 

 

 

 

Peter Rožanc z nemškim ovčarjem Bite-om

kuzki_3682

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                   

   Zoran Borovšak s Hugotom

                         DSC_4455

 

 

 

Špela Urnaut s Timom

DSC00034

 

 

 

                                  

Srečko Lešek  z nemškim ovčarjem Karotom           

IMG101 157

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Rally-O ekipo sestavljamo:

 

DSC_3247

Teja Kolar z višavsko terierko Eli

Junija 2013 sta  opravili izpit iz RO I.  Sta zelo potrpežljiv, vztrajen in delaven tim, ki bo kmalu pripravljen na tekmovanja.

 

 

 

 

IMG_7269

Neya Keber z  bordersko ovčarko Ru

Junija 2013 sta prav tako opravili izpit za RO I, hkrati pa sta že nastopili na svoji prvi tekmi, kjer sta zagotovo nabrali nekaj izkušenj.

 

 

 

 

 

 

IMG_7312

Nuša Šelekar in nemška ovčarka Sina, ki jo vsi poznamo pod imenom Sena

Sta se tudi uspešno pripravili na izpit RO I, ki sta ga opravili junija 2013. Jeseni sta se udeležili prve RO tekme na KD Ljuljana.

 

 

 

1398789_10151919435229242_608826378_o

Tamara Zavec s psičko Pinky

S Pinky sta že  nekajkrat uspešno nastopili po programu RO I, leta 2013 pa sta opravili še izpit za RO II in po tem programu tudi že tekmovali.

 

 

 

 

Kot ekipa smo se udeležili tekme na KD Ljubljana v septembru, ter nekaj predstavitev RO-ja v naših koncih, pri katerih nam vedno pomagata tudi Sašo Cvek in Miran Marš, po potrebi pa vskoči tudi Zoran Borovšak s Hugotom, čeprav  (še) nista opravila izpita iz RO-ja.

Ker se odlično razumemo so lahko naši treningi poleg napornega dela tudi zabava in vedno priložnost za dobro diskusijo o treningih ali psih nasplošno.

Veselimo se že prihajajočih tekem.